Головна
Блог

Глобус Банк став учасником програми «Національний кешбек»

Розповідаємо про державну програму «Національний кешбек» та картку Кешбек "Зроблено в Україні"

Дата публікації:22 серпня 2024

Останнє оновлення:18 вересня 2024

Ігор Різак

Поділитися

Державна програма «Національний кешбек”

20 серпня Кабінет Міністрів України, за ініціативи Президента України, затвердив державну програму «Національний кешбек”, відповідно до якої громадяни отримуватимуть компенсацію 10% вартості куплених ними українських товарів. Програма запрацює 2 вересня 2024 року. Глобус Банк став одним із перших уповноважених банків, які до долучились до програми.

Картка Кешбек «Зроблено в Україні»

Для клієнтів банку, у мобільному застосунку GlobusPlus стане доступна для оформлення картка «Кешбек «Зроблено в Україні». Ми додатково проінформуємо про можливість її відкриття. На дану картку кожного місяця, до 20 числа, буде зараховуватись кешбек від держави. Максимальний розмір кешбеку становитиме 3 000 грн на місяць. Отримані, в рамках кешбека кошти, можна буде витрачати тільки у безготівковій формі на оплату комунальних та медичних послуг, на мобільний зв’язок, транспорт, спортивні заклади та заклади харчування, на донати ЗСУ, придбання військових облігацій та інші послуги визначені Урядом.

Умови отримання кешбеку

Кешбек надаватиметься на товари українського виробництва, в тому числі ліки та медичні вироби. Кешбек не буде нараховуватись на підакцизні товари. Участь покупців, виробників і продавців в програмі добровільна, тож чи є кешбек на конкретний товар в конкретному магазині, покупця інформуватиме магазин. Це також можна буде перевірити на сайті програми.

Як взяти участь у програмі

Щоби взяти участь у програмі «Національний кешбек», необхідно оформити віртуальну картку «Кешбек «Зроблено в Україні» в застосунку GlobusPlus, на яку держава перераховуватиме кешбек. А також дати згоду на передачу даних про транзакції купівлі товарів з обраних рахунків у банку. І далі в мобільному застосунку Дія обрати послугу «Національний кешбек».
Купуй українське в плюс разом з GlobusPlus! 🇺🇦🧡

Сподобалася стаття?

8

Поділитися

Також читайте